UPIŠI SE
Novosti

[:hr]Pravno ekonomska klinika Osijek poziva vas na “simulaciju rada pravno ekonomske klinike” „Sunce pomaže“, koja će se održati u sklopu Festivala znanosti dana 22. travnja 2015. godine u terminu od 11:00h – 12:30h, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7, 31000 Osijek, dvorana br. 12)

Simulacija rada Pravno-ekonomske klinike, Dubravka Akšamović, Sunčica ObermanPeterka, Anamarija Delić, Nataša Drvenkar, Lidija Šimunović

11:00 h – (EFOS dvorana 12) Pravno-kliničko obrazovanje u RH kao oblik povezivanja prakse, visokog obrazovanja i znanosti sa socijalnom komponentom – potencijali i perspektive
11:30 h – (EFOS dvorana 12) Predavanje Pravno-ekonomska klinika Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
12:00 h – (EFOS dvorana 12) Radionica, instalacija, poster: Simulacija rada Pravno-ekonomske klinike: „Sunce pomaže”


Festival znanosti se, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u suradnji s British Councilom kontinuirano organizira od 2003. Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je Sunce. Ove godine održava se od 20. do 25. travnja na više lokacija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Tijekom festivalskog tjedna održat će se preko 170 aktivnosti, od toga 69 predavanja, 49 radionica, simulacija suđenja te izložbe 42 postera. U sklopu Festivala znanosti održava se otvoren dan Fakulteta i to na Elektrotehničkom i Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

Prošle godine je u sklopu Festivala znanosti na temu Valovi održano četrdesetak predavanja, trideset i pet radionica, nekoliko instalacija, izložbi te simulacija suđenja. U aktivnosti Festivala aktivno su bile uključene tri osnovne i četiri srednje škole uOsijeku, Valpovu i Slavonskom Brodu.

I ove godine, na trinaestom po redu Festivalu znanosti, znanstvenici i studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku popularnim predavanjima, radionicama i izložbama daju svoj doprinos približavanju znanosti javnosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja. Valja spomenuti i aktivan angažman nekoliko osnovnih i srednjih škola u Osijeku, Valpovu i Slavonskom Brodu.

Za detalje kliknite.

 [:]

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :