UPIŠI SE
Novosti

[:hr]

U tjednu od 9.-13.5. je započeo projekt naziva The good food u kojemu su sudjelovali učenici trećeg razreda gimnazije Gaudeamus.


Projekt je napravljen kao korelacija engleskog jezika, biologije i psihologije.

TRECI4

Namjena: razvijati pozitivan stav prema zdravoj prehrani, razvijati kreativnost, komunikacijske vještine  i timski rad kod učenika, povezati životne navike-osobno iskustvo  sa školskim gradivom.Ciljevi su: osvijestiti učenicima važnost zdrave i nutritivno bogate hrane, razlikovati zdravu od nezdrave hrane,  proširiti vokabular engleskog jezika vezan uz temu hrana, upoznati se s pojmom nutritivnost, prepoznati zdrave prehrambene navike, usporediti vlastite prehrambene navike sa preporučenim.

 

TRECI1

Učenici su sudjelovali u sljedećim aktivnostima:

  1. prikupljanje informacija o zdravim prehrambenim navikama (piramida zdrave prehrane), mitovima o prehrani, vrstama hrane i različitim prehrambenim navikama (vegani, vegetarijanci).
  2. korištenje raznih izvora: časopisi, internet izvori, stručna literatura
  3. rad u grupama- svatko zadužen za jednu temu
  4. prezentacija
  5. izrada ankete
  6. provođenje ankete o prehrambenim navikama profesora i učenika
  7. analiza ankete i predstavljanje rezultata

[:]

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :