UPIŠI SE
Gimnazija Gaudeamus Novosti

[:hr]gaudeam-poziv

POZIV ZA MEDIJE

Osijek, 30.6.2016.

Pozivamo Vas na svečanu dodjelu stipendije gimnazije Gaudeamus iz Osijeka

koja će se održati u petak 1. srpnja 2016. u 11 sati u dvorani gimnazije Gaudeamus, Školska 6, Osijek.

Na temelju provedenog natječaja za dodjelu stipendije gimnazije Gaudeamus ocjenjivačka komisija objavit će rezultate i donijeti odluku o dodjeli pune stipendije.

Natječaj za osvajanje stipendije gimnazije Gaudeamus otvorio se 1. travnja 2016., a trajao je do 12. lipnja 2016.

Za osvajanje stipendije prijavio se velik broj zainteresiranih učenika iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, njih čak 129.
Nakon selekcijskog procesa Gaudeamus je pozvao na dodatno testiranje najkreativnijih 20 mladih nada od kojih je njih 11 ostalo do kraja selekcijskog procesa.

Učenik ili učenica koji ostvare najbolji rezultat ovogodišnjeg natječaja „Najbolji od najboljih“ osvojit će jednu punu četverogodišnju stipendiju u najboljoj gimnaziji u Hrvatskoj.

Budi svoj, budi Gaudeamus!

Predsjednica ocjenjivačke komisije
ravnateljica Gordana Beissmann, prof.[:]

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :