UPIŠI SE
STIPENDIJA
Gaudeam Novosti

[:hr]

Poštovani,
gaudeam-pozivgimnazija Gaudeamus završila je s upisima učenika za sljedeću školsku godinu 2016./2017.

Sa zadovoljstvom izvješćujemo da nećemo imati jesenski upisni rok jer su nam sva mjesta za upis u prvi razred gimnazije popunjena.

 Nažalost i ove godine nismo uspjeli upisati sve zainteresirane učenice i učenike, stoga ćemo od sljedeće školske godine planirati povećanje broja razrednih odjela.

 Svi učenici koji su pohađali nastavu u gimnaziji Gaudeamus uspješno su završili ovu školsku godinu na čemu im svima čestitamo i želimo im ugodne ljetne praznike.

 Do početka sljedeće školske godine izradit ćemo nadopunu našeg školskog kurikuluma, a najviše u STEM i ICT području. Najvažnije izmjene odnosit će se na područje profesionalne orijentacije prema IT marketingu i menadžmentu. Usvajanje tih kompetencija omogućit će našim učenicima brzo zapošljavanje na poslovima s visokim primanjima.

 Pravilan razvoj ovih kompetencija od najranije dobi omogućit će ostvarenje osobnih potencijala svakog djeteta. U tu svrhu smo u proteklih šesnaest godina razvijali našu Integriranu igraonicu, a njezina kvaliteta prepoznata je i potvrđena i izvan granica Hrvatske.

 Od ponedjeljka 11.7.2016. započinjemo s upisima u našu Integriranu igraonicu za djecu od tri do sedam godina gdje s radošću očekujemo susrete s našim najmlađim polaznicima.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na sljedeće načine:

– pozivom na kontakt broj: 098-329532

– posjećivanjem web stranice

– ili Facebook stranice

S poštovanjem,

 djelatnici i Uprava gimnazije Gaudeamus

[:]

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :