UPIŠI SE
Gimnazija Gaudeamus Novosti

[:hr]Poštovani maturanti,

danas u 12 sati objavljeni su neslužbeni rezultati državne mature. Svaki učenik može na svojoj stranici vidjeti svoje rezultate te bodovanje za svaki ispit koji su pisali. Osim toga, imate skenirane sve materijale koje ste dobili na maturi, dakle sve svoje ispite koje ste rješavali.

Pregledajte svoje rezultate te usporedite s točnim rezultatima koji su objavljeni na stranicama NCVVO-a uz objavljene ispite.

Ukoliko smatrate da neki ispit nije točno bodovan, do petka 15.7.2016. do 12:00 sati možete uložiti prigovor na rezultate ispita. U obrascu za prigovor (u prilogu) morate točno navesti o kojem se ispitu radi (predmet), točno navesti o kojem se pitanju/zadatku radi te obrazložiti zbog čega smatrate da ispit nije dobro bodovan. Ukoliko imate prigovor na više pitanja za isti predmet, sve treba navesti u istom obrascu.

Popunjene obrasce za prigovor trebate poslati na e-mail ispitnog koordinatora mpuljevic@gmail.com i na g.beissmann@gaudeamus.hr do petka 15.7.2016.g. do 12:00 sati. Školsko ispitno povjerenstvo prosljeđuje prigovor u NCVVO. Rok za odluku NCVVO-a je 18.7.2016.g. Nakon toga svi su rezultati konačni.

Za sve upite možete se javiti u školu u vremenu od 8 do 14 sati (u petak do 12 sati).

Obrazac prigovora možete preuzeti u PDF ili Word formatu.

Ravnateljica

Gordana Beissmann[:]

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :