UPIŠI SE
STIPENDIJA
GiGA pozivnica 22 godine web Novosti
image_pdfimage_print

GiGA pozivnica 22 godine web

 

Dragi naši prijatelji, poslovni suradnici, sadašnji, bivši i budući učenici i roditelji,

veliko nam je zadovoljstvo najaviti Vam proslavu 22 godine gimnazije Gaudeamus i GiGa igraonice koja će se održati 26. svibnja s početkom u 12 sati u selu Tikveš! Iznimno, u slučaju loših vremenskih prilika, proslavu ćemo odgoditi za 2. lipnja, o čemu ćemo Vas pravovremeno informirati.

Kao i prethodnih godina, za sve naše goste osigurali smo besplatni ručak. Molimo Vas, potvrdite nam svoj dolazak što prije, a najkasnije do 22. svibnja. Prijaviti se možete putem Facebooka ili pozivom na broj 098/329-532.

Uz prijavu broja osoba koje dolaze, nužno je preuzeti bonove za konzumaciju hrane i pića u gimnaziji Gaudeamus (Školska 6) što možete učiniti svakim radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 8.00 do 18.00 sati. Uz bonove za konzumaciju, u Gaudeamusu možete preuzeti i putokaz do sela Tikveš.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Gimnazija Gaudeamus

 

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :