UPIŠI SE
STIPENDIJA

ALUMNI CLUB GIMNAZIJE GAUDEAMUS

image_pdfimage_print

Alumni clubŠTO JE ALUMNI?

Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla, starateljstvo, štićenik) . Alumni (lat. Množina od laumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta ili u ovom slučaju srednje škole koji ostaje u svezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa u nekim organizacijama imaju i stoljetnu tradiciju.

Gimnazija Gaudeamus želi slijediti sve dobre prakse pa tako i uspostaviti trajnu vezu sa svojim bivšim učenicima i obavještavati ih o svojim razvojnim planovima i programima te potaknuti sve vas koji ste stekli obrazovanje u Gaudeamusu da nam pomognete u nastojanjima da ono bude što bolje i kvalitetnije.

CILJEVI KLUBA?

Cilj je uspostava i održavanje veze između srednje škole  i bivših učenika kao i poticanje suradnje između fakulteta, tvrtki i organizacija u kojima su zaposleni.

Bivši učenici mogu utjecati na osmišljavanje strategije razvoja Gaudeamusa , utjecati na profiliranje novih nastavnih planova i programa, pomagati u marketingu i samoj promociji bivše srednje škole.

Moramo naglasiti važnost suradnje između Gaudeamusa i tvrtki u kojima rade naši bivši učenici i to u smislu skretanja pozornosti potencijalnim poslodavcima na zapošljavanje budućih djelatnika sa određenim kompetencijama koje su stekli u Gaudeamusu.

GLAVNI CILJEVI:

  • uspostavljanje i održavanje veze između Gaudeamusa i njegovih učenika nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja
  • povezivanje svih nekadašnjih učenika kroz druženja i razmjenu iskustava
  • razvijanje suradnje između Gaudeamusa i tvrtki ili organizacija u kojima rade bivši učenici
  • razmjena stručnih i poslovnih informacija između članova udruženja
  • promocija i unapređenje djelatnosti  škole
  • pomoć pri zapošljavanju članova udruženja
  • obilježavanje obljetnica i jubilarnih datuma
  • suradnja s ostalim Alumni udruženjima u zemlji  i inozemstvu
  • zaštita interesa svakog pojedinca u njegovom kreativnom razvoju i stečenim kompetencijama

KAKO POSTATI ČLAN ALUMNI KLUBA GAUDEAMUS?

ALUMNI KLUB  GAUDEAMUS, prva privatna srednja škola s pravom javnosti iz Osijeka, je klub bivših učenika čiji se član postaje ispunjavanjem online pristupnice kojom se Vaši podaci upisuju u bazu podataka, a Vi dobivate status člana i obavijest o upisu u članstvo putem e-maila.

KOJE POGODNOSTI IMAJU ČLANOVI ALUMNI KLUBA GAUDEAMUS?

Sve članove ALUMNI KLUBA  GAUDEAMUS redovite ćemo izvještavati o našim aktivnostima i razvojnim planovima pomoću ove web stranice, društvenih mreža i na druge pogodne načine.

Gaudeamus svojim bivšim učenicima može sustavno pružati stručnu, znanstvenu i drugu pomoć kroz različite projekte i tečajeve, dostupnost stručnoj literaturi, seminarima itd.

Članovi ALUMNI KLUBA  Gaudeamus imaju mogućnost koristiti se različitim tečajevima koji se organiziraju u organizaciji Gaudeamusa uz povlašten status.

Sve važne obavijesti i događaje vezane za Gaudeamus , kao i programe izobrazbe objavljivat ćemo na Internet stranici škole , te slati na mailove koje ste ostavili prilikom registracije u klub i na taj način dodatno povezati članove udruženja.

Alumni klub gimnazije Gauedamus

 

OBAVIJESTI

Zajedničko druženje svih bivših učenika gimnazije Gaudeamus

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :