UPIŠI SE
STIPENDIJA
Bivši učenici

Arhiva bivših učenika

Antonia Sakić

Antonia Sakić

Od samog početka svog srednjoškolskog obrazovanja kao učenica gimnazije Gaudeamus uključivala sam se u mnoge projekte koji su bili u sklopu moje zone interesa.

Nastavi čitati

Rahela Barači

Rahela Barači

Kao bivša učenica gimnazije Gaudeamus i trenutni uspješni student Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku najviše cijenim radne navike koje su mi usađene za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja.

Nastavi čitati

Filip Sekereš

Filip Sekereš

Bok ja sam Filip. Gimnazija Gaudeamus mi je, kroz svoj individualni pristup, omogućila upis na željeni studij filozofije.

Nastavi čitati

Paula Josić

Paula Josić

Gaudeamus mi je pružio priliku koju ne bi imala u niti jednoj drugoj srednjoj školi.

Nastavi čitati

Ognjen Jevtić

Ognjen Jevtić

Gaudeamus mi je puno pomogao u organizaciji jer od treninga i gustog rasporeda predavanja nemam puno vremena tako da i ono što malo imam moram smišljeno iskoristiti.

Nastavi čitati

Lea Klazić

Lea Kalazić

Kada sam upisala Gaudeamus nisam imala jasnu predodžbu što mogu očekivati. Znala sam da će me pripremiti za ispite državne mature, ali ne i koliko će mi to značiti.

Nastavi čitati

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :