UPIŠI SE
STIPENDIJA

CENTAR ZA KARIJERNO SAVJETOVANJE

image_pdfimage_print

Da smo samostalni, svoji i originalni glavni je preduvjet sreće. Svi želimo u životu raditi ono što volimo. – Budi svoj, budi Gaudeamus!
pexels-photo

Povedi svoje roditelje i zajedno odlučite koja je opcija najbolja za tebe. U razgovoru odgovaramo na tvoja karijerna pitanja ako već imaš definiranu zonu interesa ili neformalno propitujemo tvoje interese ako nisi siguran što želiš.

Ako si se već u osnovnoj susreo s određenim poteškoćama usvajanja nastavnog gradiva, objasnit ćemo ti kako poraditi na tome. U Gaudeamusu učenje činimo maksimalno zanimljivim. Predmeti se dijele na obavezne, izborne i kreativne. Obavezni su oni propisani na državnoj maturi, izborni su oni koje samostalno odabereš za svoju za onu interesa ujedno i za maturu, a kreativni su svi ostali.

Obaveznim predmetima posvećujemo onoliko pažnje koliko je dovoljno da se ostvare najviši rezultati na državnoj maturi. Izborne predmete tretiramo kao i obavezne, no oni su ključ tvog obrazovanja u Gaudeamusu. Povezuješ ih s kreativnim predmetima kroz eseje i provjere. Tako ćeš shvatiti da i u predmetima koji te najmanje zanimaju postoji nešto što možeš povezati sa svojom onom interesa pa će sve postati manje dosadno i lakše za zapamtiti. U Gaudeamusu ne učimo na pamet, razumijevanje i povezivanje, odnosno koreliranje je ključ uspješnog učenika naše škole, a kasnije radnika ili poslodavca.

pexels-photo-269451

Iako bismo voljeli da postaneš naš učenik, ne moraš nužno biti polaznik Gaudeamusa da bismo ti pomogli u profesionalnom razvoju. Uključi se u naše projekte ili nam dozvoli da ti pomognemo u razvoju tvoje ideje. Saslušaj o iskustvima naših sadašnjih i bivših učenika. Ponosni smo na njih jer su se raširili diljem Hrvatske i svijeta sa svojim uspješnim projektima i zanimanjima. Ako ti je poznata priča o pametnom tušu, onda si čuo za jednog od naših učenika, a ima ih s raznim interesima i ostvarenim snovima. Neki od njih fotografiraju, neki su modeli, uspješni menadžeri i ekonomisti, liječnici, zubari, sportaši, profesori  ili na putu da postanu nešto od toga. Uspješni su na fakultetu, ali i u pronalasku posla, zato bilježimo 0% nezaposlenih učenika.
Zapamti, ideju ti nitko ne može ukrasti, zato s tobom otvoreno dijelimo sve svoje vizije i misije.

Prijavi se za razgovor, pošalji nam svoje podatke na mail gaudeamus@gaudeamus.hr ili nazovi broj 098 205 915 i dogovori svoj termin. Također nas možeš kontaktirati putem Facebooka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :