UPIŠI SE
STIPENDIJA
Dario Srakić, prof. Profesori
image_pdfimage_print

Fiziku ubrajamo u prirodne znanosti što znači da joj zadaća proučavanje odnosa i pojava u prirodi. Poznavanje fizikalnih zakona učenicima omogućava bolje shvaćanje svijeta koji ih okružuje.

Najvažnija zadaća koju imam kao profesor motivirati je učenike da aktivno sudjeluju u nastavi, kako samostalno tako i kao skupina. Kreativna i dinamična nastava podiže razinu koncentracije i otvorenosti koja je ključna kod usvajanja novih pojmova.

U nastavi vodim računa o ravnoteži između teorijskog i praktičnog obrazovanja. Nastavne programe srodnih prirodnih znanosti nastojim povezati u jednu cjelinu kako bi učenici što bolje shvatili kako je sve u svemiru povezano. Cilj je nastave potaknuti učenike da nauče ispitivati svijet oko sebe zatvorenih očiju izvan ograničenja vlastitog uma.

Nastava se upotpunjava učeničkim prezentacijama i terenskom nastavom kojoj je svrha da se teorijski dio prikaže na praktičan i zanimljiv način.

Stalnom komunikacijom s učenicima i njihovim roditeljima pokušava se uspostaviti kvalitetna suradnja koja će dovesti do unaprjeđenja daljnjeg školovanja učenika.

prof. Dario Srakić

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :