Igraonica logo
image_pdfimage_print

U srijedu, 20.04. u Gaudeamusovoj Integriranoj igraonici održat će se radionica pod nazivom “Mali istraživači” u sklopu ovogodišnjeg Festivala znanosti.

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je znanost i umjetnost. Znanost i umjetnost napajaju se iz istoga izvora – ljudske kreativnosti. One su ostvarenje onoga najboljeg u čovjeku; njegova stremljenja boljitku, slobodi, želji za promjenom, pomicanju granica.

Umjetnost i znanost obračunavaju se s našim predrasudama, ispravljaju naše uvide, pomažu razumijevanju sebe i svijeta, težnja su, borba i iskorak u bolji svijet. Znanost, kao i umjetnost, “nikada ne prima svijet kakvim ga je našla, niti ga ostavlja takvim” (T. Ujević).

Počujte, stoga, i vi njezin zov i prihvatite izazov; iskoraknite, unaprijedite svoje uvide, otpustite svoje predrasude, zadovoljite svoje znatiželje, promijenite sebe, promijenite svijet – nabolje!

Naša radionica u sklopu ovog festivala namijenjena je djeci predškolske dobi, a počinje u 18:20. Ima li među Vama znatiželjnih – dođite vidjeti što smo pripremili u Gaudeamusu!

Festival znanosti

UPIŠI SE