Riječ roditelja

 

 

Često čujemo roditeljski stav kako dijete treba biti dijete, obrazovanje ga ionako čeka u osnovnoj školi, sada je vrijeme igre.

No, ima li boljeg načina nego da se kroz igre, pjesme, zabavu i razne radove prenesu djeci nove vještine i znanje? Upravo zbog toga smo prije nepune 2 godine zajedno sa djetetom zakoračili i upoznali svijet Integrirane igraonice gdje nas je dočekao profesionalan tim teacherica koje podučavaju i usmjeravaju na lijep i zanimljiv način.

Rad u ugodnoj atmosferi i u manjim grupama gdje se teachrice u potpunosti posvete djeci na koncu rezultira znanjem, djeca zaista napreduju i nauče.
Djeca se ujedno međusobno druže i postanu pravi mali tim koji voli i vezan je uz svoje techerice.

Izvrsno je što roditelji nisu ostavljeni po strani u cijelom procesu, već u informirani možda i bolje nego u mnogim školskim ustanovama.
Izvrsna je suradanja sa cijelim timom Igraonice. Online dnevnik omogućava lakše pratiti djetetov napredak i sudjelovanje u timskim projektima od posebnog je značaja. Praktični radovi su zabava za sve i vrlo važni za razvoj djetetove samostalnosti.

Iz iskustva potvrđujemo ovo je kvalitetno osmišljen program koji će vas uvjeriti kako strani jezici, informatika, glazbena kultura i kreativni projekti nisu namijenjeni samo starijoj djeci školskog uzrasta, nego i najmlađima u skladu njihova uzrasta.

Razlozi su mnogobrojni.
Najvažnije, djetetova sreća, zadovoljstvo i napredak!

Toplo preporučujemo!

Odvažite se i provjerite sami 🙂
Tatjana Hrešić Bernal


 

Moja petogodišnja kći pohađa Integriranu igraonicu unazad tri godine kao najmlađi član skupine Maslačak.

Od samog početka nastave ulaže se veliki trud i rad. Sve je to vidljivo u daljnjem razvoju djeteta na što upućuju rezultati postignuti u njenoj vrtičkoj skupini gdje ona sve zadatke izvede bez poteškoće i sa puno koncentracije.
Velika prednost Integrirane igraonice pokazat će rezultate i u školi jer se steknu radne navike pisanja domaćih uradaka, navike pravilnog sjedenja i ponašanja na satu.

Djeca iz igraonice izlaze sa znanjem engleskog jezika i informatičke pismenosti.
Veliko hvala timu ove naše male školice! Iz naše učionice uvijek se čuje pjesma i veselje što nam je znak da su djeca zadovoljna.

TEACHER VLATKA, KRISTINA I MIRNA HVALA VAM.

I ne smijemo zaboraviti našeg dragog ravnatelja g. Sašu Šakića koji nam je uvijek na dispoziciji.

Teta Dalila i Vama hvala što su nam učionice tako besprijekorno čiste!

Mama Dumančić