UPIŠI SE
STIPENDIJA
Interliber Radovi učenika
image_pdfimage_print

INTERLIBER

Posjest međunarodnom sajmu knjiga i učila

Međunarodni sajam knjiga i učila – Interliber, tradicionalno otvara svoja vrata brojnim posjetiteljima već 38 godina. Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske u prostorima Zagrebačkog velesajma može se pronaći pregršt izdavača, mladih autora, najnovijih izdanja kao i predstavljanje knjiga te razgovor sa izdavačima istih. Učenici gimnazije Gaudeamus, zajedno sa stotinama drugih učenika iz cijele Hrvatske, odlučili su biti dio ovogodišnjeg sajma i krenuli put Zagreba dana 13. studenoga 2015. u jutarnjim satima.

Osim prije spomenutog posjeta Interliberu i razgledavanja da Vincijeve izložbe, bili smo i počašćeni raznolikim programom različitih aktivnosti u sklopu Međunarodnog sajma knjiga i učila.

Osim što su ove godine, kao i svake, posjetitelji uspjeli proširiti svoje vidike odlaskom na infoGamer, ove godine je program proširen još jednim novitetom – ZNANSTVENIM KVARTOM.

LEONARDO DA VINCI, GENIJE I NJEGOVI IZUMI

Interliber

Iako ga svi pamte kao umjetnika, da Vinci je iskazao svoju genijalnost u različitim područjima. Primjerice, često se nalazio u ulozi izumitelja, arhitekta, a po potrebi i dizajnera. Osim preteča podmornice, tiskarskoga stroja, padobrana, automobila i sličnih, na izložbi smo imali priliku i vidjeti Leonardove zapise, kodeske, crteže i slike. Izložba koja je obišla svijet, održava se svakim danom do 15. studenoga 2015. od 9.00 do 19.00 sati u Kineskom paviljonu te ako još niste, pravo je vrijeme da se tamo uputite.

Interliber

SAJAM

Osim hrvatskih, na Interliberu se mogu susresti i mnogi svjetski poznati autori. Najveći štand, prema očekivanju, imali su Algoritam i Školska knjiga, a odmah za njima Ljevak i Profil. Uz učenike i djecu, na sajmu se mogu susresti i starije generacije, te ljudi svih zanimanja kao i zvijezde s hrvatske kulturne scene, jer dobra knjiga svakog veseli. Cijene su prihvatljive, a česta su i sniženja te brojne druge posebne ponude. Paviljon 5 i 6 čekaju vas širom otvorenih vrata.

Interliber

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :