Iskušaj svoje šanse za upis na Medicinu!

[:hr]Mnogi učenici tek u 4. razredu srednje škole počinju razmišljati o svojoj zoni interesa, budućem zanimanju i fakultetu koji žele upisati. Budući da odluku o željenom fakultetu i konačni upis na taj fakultet dijeli dugačak put pun rada, truda, učenja i pripremanja, u posljednje vrijeme mnogi i ranije počinju razmišljati o svojoj zoni interesa i pripremi za istu. Poznato je da su za upis na medicinski srodne fakultete potreba znanja iz fizike, biologije i kemije, a ne smiju se zapostaviti niti rezultati iz obveznih predmeta državne mature (hrvatski, matematika, strani jezik) za koje se traži viša razina znanja. Čak i nakon što svladaju sve to, na velikom broju fakulteta pristupnici moraju dodatno polagati prijemni ispit. Sve navedeno karakterizira upis na medicinski srodne fakultete vrlo teških pothvatom.

 

Stoga je naš savjet: nemoj čekati maturu i uzdati se u par mjeseci brzinske pripreme prije polaganja ispita državne mature nego kreni odmah i budi korak ispred ostalih.

 

Ako si učenik 1., 2. ili 3. razreda srednje škole i već sada znaš da bi želio upisati medicinu ili neki od srodnih fakulteta, javi nam se u Gaudeamus radi testiranja i saznaj imaš li potrebna znanja i vještine za upis na medicinski fakultet te što trebaš popraviti kako bi imao veću šansu za upis.

 

Svim učenicima od 1. do 3. razreda nudimo mogućnost provjere znanja iz šest predmeta nužnih za upis na medicinski srodne fakultete, a uz navedeno radimo simulaciju bodovanja za upis na željeni fakultet.

 

Prijave za testiranje primamo putem maila: gaudeamus@gaudeamus.hr

Napomena: broj mjesta je ograničen![:]