UPIŠI SE
STIPENDIJA
Lea Klazić Učenici
image_pdfimage_print

Kada sam upisala Gaudeamus nisam imala jasnu predodžbu što mogu očekivati. Znala sam da će me pripremiti za ispite državne mature, ali ne i koliko će mi to značiti. Kad su krenuli prvi kvartalni ispiti bila sam ljuta i smatrala sam ih nebitnima, no ispostavilo se da su mi oni bili od velike koristi. Za spremanje ispita državne mature, koje je samo po sebi vrlo stresno, nisam morala provoditi sate i sate za knjigom, nego sam velikim djelom koristila svoje planove reprodukcije i iščitavala ono najbitnije iz njih, jer na kraju krajeva to im i je svrha. Bila sam zapravo zahvalna što su me profesori „tjerali“ da ih pišem. A zapravo i sam trud profesora oko nas i činjenica da su nas često podsjećali na izradu planova su koristili tome da shvatim svoje obaveze i naučim ih planirati unaprijed.

Nakon završetka ispita Državne mature bojala sam se, vjerojatno kao i većina maturanata, za svoje rezultate. Na moju sreću trud i učenje se isplatilo i uspjela sam upisati fakultet koji sam oduvijek željela upisati, Učiteljski fakultet s engleskim jezikom. Cijeli sam četvrti razred provela u „problemu“ zvan koji ću fakultet upisati, a tu su mi pomogli profesori da shvatim gdje se ja nalazim odnosno što želim raditi.

Nadam se da ću ja, kao i moji profesori, biti podrška svojim učenicima i pokušavati ih potaknuti da rade više i daju svoj maksimu. No, prije završetka fakulteta me čeka još puno ispita i obaveza koje moram proći pa će mi dobro doći izrada tjednog plana jer mi daju jasniji pregled mojih obaveza , a i izrada planova reprodukcije omogućit će mi lakše spremanje ispita.

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :