UPIŠI SE
STIPENDIJA
image_pdfimage_print

Učenici

Raspored sati za sve razrede gimnazije Gaudeamus!

Preuzmi raspored

Vrijedi od: 7. prosinca 2015.

Moguće su promjene u rasporedu – pratite obavijesti na stranici.

Popis udžbenika

Popis udžbenika za školsku godinu 2015./2016. možete preuzeti ovdje.

Prijava za konzultacije:

Učenici koji imaju potrebu za dodatnim konzultacijama, prijavu mogu učiniti putem KNEX sustava.


Roditelji

Poštovani roditelji i učenici, u sklopu izvannastavnih aktivnosti u sljedećih nekoliko mjeseci predviđena su tri odlaska u Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku.

Predstave i datumi koji su u pitanju su sljedeći: ponedjeljak 8.2. u 19 h drama Ana Karenjina, srijeda 17.2. u 18 h komedija Sumnjivo lice i četvrtak 10.3. u 18 h drama Unterstadt.

Cijena je ulaznice po predstavi 35 kuna. Molim roditelje da se na Knexu u predmet hrvatski jezik, odnosno pisanim putem, izjasne slažu li se s odlaskom vlastitoga djeteta u kazalište sa školom. Učenike molim da se jave u što većem broju jer odlazak u kazalište bitna je stavka u odgoju i obrazovanju učenika te obogaćivanju unutarnjeg života učenika.

Sadržaji predstava mogu se korelirati s različitim školskim predmetima što utječe na proširivanje znanja, promatranje teme iz različitih aspetaka, razvijanje kritičkog mišljenja i kreativnosti. Također, moguće je predstave povezati sa trenutnom društvenom situacijom i tako potaknuti pojedinca na razmišljanje i djelovanje. Naodmet nisu smijeh i zabava te druženje sa školskim kolegama.

Ako žele u kazalište 8.2. neka se što hitnije prijave, odnosno do srijede 3.2., a novce za ulaznicu da donesu do petka 5.2. profesorici Pelikan u školu.

Esej za stipendiste – smjernice

Poštovani kandidati, smjernice za esej možete preuzeti na idućem linku: Esej za stipendiste- smjernice DOPUNA – izgled obrasca za ocjenjivanje eseja možete vidjeti ovdje.

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :