UPIŠI SE
STIPENDIJA
Tomislav Hrgović Učenici

Gaudeamus mi je jako puno pomogao , i to na puno načina. Razvio me je u zrelu osobu, naučio kako biti samostalan i organizirati svoje obaveze. Kada je trebalo razmišljati o budućnosti, i konkretno o fakultetu, svi profesori su mi rado pomogli sa svojim savjetima. Uvijek su imali strpljenja i vremena, koliko god da zauzeti bili.

Posebno mi se svidio program izbornih i kreativnih predmeta- predmeti koji su mi trebali za fakultet bili su mi prioritet. Te predmete sam dodatno učio, kako bih bio spreman da na fakultetu samo nadopunim svoje znanje. Na državnu maturu sam došao spreman.

Nisam kao većina morao učiti i „štrebati“ par dana prije, nego samo PONOVITI. Kvartalni ispiti „natjerali“ su me da redovito učim gradivo kroz sve četiri godine. Budući da sam imao problem s prezentiranjem neke teme, profesori su poseban naglasak stavljali na to – davali su mi što više takvih zadataka kako bih to savladao i jednog dana uspješno prezentirao.

Sve to dovelo me je do mog budućeg fakulteta- medicinske biokemije. Jako sam ponosan jer spaja predmete koje najviše volim , a oduvijek mi je san bio raditi u laboratoriju i analizirati uzorke.

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :