UPIŠI SE

Obavezni predmeti

Obvezni su predmeti u Gaudeamusu Hrvatski jezik, matematika, engleski jezik i njemački jezik koji su nužni za polaganje državne mature i upis na željeni fakultet te informatika koja je, uz strane jezike, preduvjet za zapošljavanje na kreativnim i upravljačkim radnim mjestima.

Prvi korak u procesu učenja zasniva se na upoznavanju kompetencije Učiti kako učiti.

Vrlo je važno biti dobro organiziran i kvalitetno učiti. Element Učiti kako učiti temelj je efikasnog i cjeloživotnog učenja. Sastoji se od jasno standardiziranih postupaka, a zadatak mu je kontinuirano praćenje učenika i njihova položaja. Poznavanje i primjena ovoga elementa omogućuje postizanje vrhunskih rezultata. Element Učiti kako učiti započinje pripremama učenika za nastavu kod kuće i u školi, a završava konačnim planom reprodukcije pomoću kojeg učenici i profesori utvrđuju koja su problematična područja u poznavanju gradiva).Obavezni predmeti

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :