UPIŠI SE
STIPENDIJA
Antonia Sakić Učenici
image_pdfimage_print

Od samog početka svog srednjoškolskog obrazovanja kao učenica gimnazije Gaudeamus uključivala sam se u mnoge projekte koji su bili u sklopu moje zone interesa. Nakon nekog vremena iskustvo koje sam stekla omogućilo mi je pokretanje vlastitog projekta usko povezanog s mojim korelativno kreativnim centrom. Od malih nogu bavim se tenisom, aktivno sam ga trenirala punih dvanaest godina tako da su se moje misli većinom vrtile upravo oko tog sporta zajedno s onime što u budućnosti želim studirati odnosno raditi, a to su vještine vezane za menadžment i digitalni marketing.

Moj vlastiti projekt bila je digitalna aplikacija GiGa Tennis. GiGa Tennis je aplikacija napravljena za tenisače i njihove trenere za lakšu izradu analiza i pohranu statistika, tako da napredak može biti vidljiv na pisanom dokazu. Aplikacija nudi jednostavne i korisne informacije o igračevim mečevima iz kojih možete vidjeti statistiku udaraca i njihov kronološki redoslijed u svakom poenu.

Jako sam zahvalna Gaudeamusovoj standardizaciji, tj. temelju i načinu rada u gimnaziji Gaudeamus koju sam pohađala 4 godine. Sve to me na kraju dovelo do ostvarivanja stipendije na željenom fakultetu koji sam upisala.

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :