UPIŠI SE
STIPENDIJA
Profesori

Naši djelatnici

image_pdfimage_print

     
U Gaudeamusu smo svjesni da ne možemo pružiti prvoklasnu uslugu bez prvoklasnih ljudi. Zato od samog početka našega djelovanja, baš kao i danas, veliku pozornost posvećujemo upravo izboru i zapošljavanju novih djelatnika. Pritom smo uvijek cijenili strast, upornost i predanost timskom radu za dobrobit svih naših učenika i okoline u kojoj živimo.

Uspješni smo samo onoliko koliko su uspješni naši ljudi. Stoga želimo zapošljavati najpametnije i najsposobnije talente na tržištu.

Orijentirani smo na kontinuirano profesionalno usavršavanje naših djelatnika, pri čemu uvažavamo i poštujemo njihovu osobnu kreativnost, nastojanja, potrebe i spremnost za odgovor na profesionalne izazove.

Ukoliko biste se željeli pridružiti našem timu, možete poslati svoj CV , motivacijsko pismo i otvorenu zamolbu na gaudeamus@gaudeamus.hr

Lidija Drašinac

image_pdfimage_print

Voditeljica ureda za administrativne poslove

Tel: +385(0) 31 212 890

Žana Stanić

image_pdfimage_print

Administrator

Tomislava Tomaz

image_pdfimage_print

Školski pedagog

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :