UPIŠI SE
Slaven Školka Profesori

Kao vjeroučitelj naglasak stavljam na ozračje u zbornici. S kolegicama i kolegama činim tim stručnjaka kojima je povjeren važan projekt: osposobiti i usmjeriti mlade u najboljem smjeru osluškujući njihove mogućnosti i talente. Ukoliko iz zbornice u razred ulazim kao čovjek suradnje i razumijevanja, u razredu ću zasigurno imati priliku ostvariti kvalitetno partnerstvo sa svim učenicama i učenicima. Velika je šansa da će u meni prepoznati zdravi autoritet koji su spremni prihvatiti s povjerenjem. Kao takav predstavljam kolektiv i pripremam dobru platformu da isti status ostvare i drugi profesori.

Sati vjeronauka su opušteni, otvoreni i naglasak je na komunikaciji među sudionicima u učionici. Učenici i njihovi roditelji putem KnEx-a imaju puno prostora za praćenje i nadogradnju naše komunikacije započete u razredu. Moja uloga je pokazati razumijevanje za različite poglede, iskustva, promišljanja i stavove među učenicima kroz brojne teme vjeronaučnog programa. Kao autoritet koji je prihvaćen s povjerenjem od strane učenika dobivam ulogu s kojom mogu sve njih potaknuti na čuvanje i zaštitu vrednota koje im stoje na raspolaganju u životu. Moj je zadatak: biti putokaz prema Isusu Kristu. Uz Njega prave vrijednosti nikad ne dolaze u pitanje.

Print Friendly, PDF & Email

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :