UPIŠI SE

PROJEKTI

ProjektiTijekom svake školske godine tim učenika koji za to pokaže zanimanje sudjeluje u različitim projektima koji imaju za cilj razvijati konkretna znanja i vještine bitna ne samo za budući studij nego i za samo radno mjesto. Veći dio projekata koji smo do sada realizirali završio je na tržištu bilo kao nova proizvodna linija u postojećim poduzećima bilo da je postao temelj za otvaranje novih poduzeća.

U projekte koji su trenutačno u realizaciji spadaju: ICT Znanstveni labaratorij, Botanički vrt, Eko reset i Osijek prvi grad učionica.

Među realiziranim projektima nalaze se: Okusi panonije, Legos, Cro i kinder kava, Super nova wc daska, Slavonija srce Europe i Izložba fotografija.

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :