UPIŠI SE

Knex

Knex (KNowledge EXchange) je sustav za e-učenje koji omogućava odgovornije obrazovanje i kontinuiranu kvalitetnu komunikaciju svih razina nastavnog procesa (profesor – učenik – roditelj).

Obuhvaća tjedni uvid u ostvarene rezultate, ali i razmjenu te analizu međusobnih informacija. Profesori daju prijedloge za daljnje korake, a učenici i roditelji prave plan za sljedeći tjedan.

Samo aktivnim sudjelovanjem svih uključenih strana unutar obrazovnog razvoja učenika, radimo na njihovom budućem profiliranju u mlade, suvremene stručnjake.

Učenik na tjednoj razini analizira ostvarene rezultate i pravi plan za sljedeći tjedan. Nakon toga roditelji svojim iskustvom pomažu djetetu da što kvalitetnije i realnije ostvari planove, a na kraju profesori daju svoje viđenje potrebnih aktivnosti za sljedeći tjedan.

Za pristup KnEx sustavu kliknite ovdje.
Knex

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :