UPIŠI SE
STIPENDIJA

Nastava za sportaše

image_pdfimage_print

 

Obrazovanje sportaša je iznimno važno. Toga smo svjesni u Gimnaziji Gaudeamus. Profesionalni sportaši imaju specifičan stil života – od prehrambenih do ostalih navika koje podrazumijevaju  svakodnevne treninge. Stoga, smo im omogućili početak nastave u 10:20 kako bi imali mogućnost trenirati 2-3 puta dnevno i tako biti korak ispred vršnjaka.

Zbog našeg rasporeda koji se mijenja svaki tjedan i konzultacija nakon nastave sportaši nemaju nikakvih problema s praćenjem nastavnog gradiva. Svoje ocjene ostvaruju na temelju petominutnih provjera i eseja koje povezuju sa svojim sportom. Na taj način ih i kroz školske aktivnosti usmjeravamo na sport. To znači da im škola na neki način postaje off court trening. Njihove pripreme za državnu maturu i željeni fakultet također nisu zanemarene. Kontinuiranim radom s mentorima svaki tjedan analiziramo njihove potencijalne zaostatke i nadolazeće obaveze.

Iznimno smo ponosni na naše borce. Ovo su neki od naših sportskih junaka koji su osvajali školska, državna pa čak europska i svjetska natjecanja. U Gaudeamusu školujemo tenisače, natjecatelje u borilačkim vještinama, plivače i timske igrače. Postani dio uspješne ekipe koja uz dobru organizaciju stigne uskladiti sportske i školske obaveze!

Više o našim sportašima saznajte putem našeg Facebook profila

 

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :