UPIŠI SE
STIPENDIJA
Pavao Josić
image_pdfimage_print

Obitelj JosićKada smo odlučili da nam dijete krene u Gaudeamus, glavni razlog bio je taj što smo na prezentaciji škole, na kojoj je g. Šakić predstavljao način rada i pristup obrazovanju, zaključili da je to nešto novo što imamo prilike čuti.

Prethodno smo bili upoznati s klasičnim (državnim) modelom koji smo i sami prošli prije par godina, a koji se nije mijenjao, i znali smo da smo svakako na dobitku.

Kao obitelj bavimo se privatnim poslom, a zbog poznatoga stanja u zemlji ne cvjetaju nam ruže.

Ali naše razmišljanje išlo je u smjeru: novce koje ćemo potrošiti za Paulino školovanje neki potroše na novi automobil. Automobilu nakon nekoliko godina cijena padne i što nam ostaje?

Uspoređujem novce za školovanje i kupnju auta? Taman kada otplatite kredit auto ne vrijedi gotovo ništa, a ako ta sredstva umjesto u auto uložite u školovanje djeteta dobili ste vrijednost za cijeli život.

Paula je u Gaudeamusu naučila da bude prodorna, temeljna, jasna, samouvjerena, pa možda čak i bezobrazna, ali je nakon 4-5 mjeseci u Nizozemskoj, gdje se nalazi sada na studiju, napravila uvjete takve da ju je fakultet zaposlio na koordinaciji između studenata i profesora. Sada možemo slobodno reći da je ona postala ekonomski neovisna studentica koja može u Nizozemskoj sama bez problema nastaviti svoje školovanje, a to prvenstvo možemo zahvaliti načinu rada kojega je stekla u Gaudeamusu.

Pridružite se našem newsletteru i budite uvijek obaviješteni!

 Gimnazija Gaudeamus će koristiti ove podatke kako bi vam pružili obavijesti o aktualnim vijestima, sadržajima i posebnim ponudama. Vaši osobni podaci se neće prosljeđivati trećim osobama. Podaci će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te će koristiti samo u svrhu obrade prijave. Svoju prijavu u svakom trenutku možete povući.

Kako nas naći ?

Kontakt :